Pressemeddelelse: 3. generation indtræder som direktør i KT Stålindustri

Tobias Vinding Thomsen har pr. 1. oktober overtaget direktørposten i KT Stålindustri. Afgående direktør Flemming Christian Thomsen fortsætter i virksomheden som arbejdende bestyrelsesmedlem.

generationsskifte.jpg
 

Tobias har de seneste 5 år arbejdet i skiftende roller i KT Stålindustri, hvor han har stiftet bekendtskab med alle dele af produktionen og flertallet af firmaets kunder. Tobias er uddannet på IT-universitetet og Copenhagen Business School. Han er 40 år og bor sammen med kone og to børn i København.

Mere digital og mindre energi

Tobias har af bestyrelsen fået til opgave at udvikle KT Stålindustris forretningsmodel som ordreproducerende underleverandør ved øget fokus på digitalisering, automatisering og energioptimering. En transformation, som allerede er igangsat i form af ny software, nye maskiner og energirenoveringer af produktionsfaciliteterne.

KT Stålindustri skal fortsat stå på et fundament af dygtige håndværkere, der kan realisere de vanskeligste stålleverancer, men skal samtidigt integrere teknologi i form af digitale løsninger, robotter og CNC-styrede maskiner, som kan øge præcisionen, gentagelsesnøjagtigheden og effektiviteten i produktionen.

Ejerskabet i KT Stålindustri deles fortsat mellem Flemming Christian Thomsen, Niels Thomsen og Tobias Vinding Thomsen.

 
Tobias Thomsen