Lukket for ansøgere - Er du vores nye kontorelev?

Vi søger en dygtig, engageret og serviceminded kontorelev med speciale i administration.

Du kan se frem til en spændende hverdag i en højteknologisk produktionsvirksomhed.

KT Stålindustri er ikke er større end du bliver en vigtig del af teamet, og du kommer til at få berøring med alle dele af at drive en virksomhed. Du vil lære alle processer at kende og være på fornavn med alle medarbejdere og mange af firmaets kunder og leverandører.

På den anden side er vi store nok til at tingene bliver kørt professionelt og vi har gode arbejdsforhold. Vi søger hele tiden at optimere vores arbejdsgange og implementerer løbende nye og smartere processer. Der vil også være rig mulighed for at du kan tage aktiv del i de mange projekter.

Arbejdsopgaver

  • Behandling af leverandør fakturaer

  • Styring af kunder og leverandører

  • Løn

  • Fakturering

  • Pasning af reception og telefon

  • Bogføring og afstemninger

Profil

  • Du er åben og mødestabil og ivrig efter at lære nyt

  • Du har gennemført grundforløbet på kontoruddannelsen med et godt resultat (medsend gerne terminskarakterer)

  • Du er serviceminded og engageret

  • Du har gode IT-kompetencer herunder god erfaring med Office pakken.

Vi tilbyder

Et spændende elevjob hos en virksomhed med gode kolleger og en uformel omgangstone. Vi har travlt – men vi har det sjovt. Vi tager dit uddannelsesforløb alvorligt og giver dig den nødvendige sparring.

Som elev hos KT Stålindustri gennemgår du den 2-årige praktiske del af din uddannelse, samtidig med at du undervejs deltager i den obligatoriske undervisning på skolen. I løbet af uddannelsen vil du gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder.

Stillingen er nyoprettet og med opstart den 1. august 2022 eller evt. før. Vi lægger vægt på at finde den rigtige ansøger og fastlægger derfor opstartsdatoen efter hvad der er muligt for begge parter.

Send din ansøgning og CV og vedlæg eksamenspapirer til job@ktstaal.dk

Vi vil afholde samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Har du brug for yderligere information om jobbet – er du velkommen til at kontakte Susanne Jensen sj@ktstaal.dk


OM KT STÅLINDUSTRI
KT Stålindustri er en moderne maskinfabrik med en stor kundeportefølje indenfor industri, energi og byggeri. KT Stålindustri favner både tyndpladebearbejdning, smedearbejde og maskinbearbejdning og tilbyder vores kunder totalleverancer af komplekse produkter og projekter. Hos KT satser vi på højteknologisk fleksibel produktion, så vi kan tilbyde vores kunder de lavest mulige priser og højeste kvalitet fra enkeltstyk produktioner op til mellemstore serier. 

 
Tobias Thomsen