CNC-BEARBEJDNING

KT's spåntagende afdeling tilbyder CNC-styret og manuel fræsning og drejning. Vi arbejder i både hårde og bløde metaller; aluminium, rustfrit stål, jern, titanium, kobber, messing i alle legeringer og råder over en stor maskinpark med maskiner med forskellige styrker indenfor præcisionsbearbejdning.

  • Leveringstid: 1-3 uger
  • Fra prototyper til mellemstore serier
  • 5-akset fræsning af store emner

SPECIALER

SERIEPRODUKTION

Vi råder over maskiner til multiopstilling til både hårde og bløde metaller. Det giver mulighed for høj produktivitet ved serieproduktion og dermed en konkurrencedygtig pris
 

FRÆSNING AF STORE EMNER

Vi tilbyder 5-akset bearbejdning af emner op til 6300x1200x2100 mm. Den store fræser indengår som en del af vores totalleverance koncept for store stålkonstruktion, men kan selvfølgeligt også købes til ren spåntagning
 

KORTE LEVERINGSTIDER

Vi bestræber os på at holde leveringstiden nede. Afhængig seriestørrelse og særlige krav til overfladebehandling og materiale kan vi på 1-3 uger løse de fleste opgaver indenfor spåntagning

CNC FRÆSNING

KT's fræsemaskiner muliggør højhastighedsfræsning af emner i stål, aluminium jern, titanium, kobber, messing mv. Vi udfører overvejende CNC-styret fræsning men har også maskiner til manuel bearbejdning.

Vi tilbyder fræsning af alt fra enkeltstyk produktioner til serier af flere tusinder. To af vores bearbejdningscentre  er indrettet til opstillinger med samtidig håndtering af op til 8 emner af gangen. Det betyder, de kan køre i længere perioder ubemandet, og gør dem dermed særligt konkurrencedygtige ved serieproduktioner. 

CNC DREJNING

Vi behersker alle former for traditionel drejning samt kombineret fræsning/drejning. Vi drejer i aluminium, rustfrit, alm. jern, messing, kobber. Langdrejning tilbydes via mangeårige trofaste og solide samarbejdspartnere.

Serieproduktion af drejede emner

BEARBEJDNING AF STORE EMNER

Vores store 5-aksede bedfræser muliggør bearbejdning af store stativer og andre stålkonstruktioner i dimensioner op til 6300x1200x2100 (mm). 

Sammen med vores kompetencer indenfor smedearbejde og overfladebehandling på samme matrikel kan vi tilbyde totalleverancer af store konstruktioner uden tids- og omkostningstung fragt mellem flere underleverandører.

5-akset CNC-fræsning af store konstruktion

SPECIALISTER I SPÅNTAGENDE BEARBEJDNING

Du skal ikke betale for ineffektive programmerings- og maskintimer. Den spåntagende afdeling er bygget op omkring nogle af branchens absolut mest erfarne folk inden for programmering og CNC-styret fræsning og drejning.

De ledende medarbejdere kan alle egenhændigt programmere, bestille værktøjer, klargøre opstilling på maskine og igangsætte produktion, hvilket giver et solidt flow og en stor fleksibilitet i produktionen, til glæde og gavn for KT - og ikke mindst kunderne!

PTA / PRODUKTIONSFORBEREDELSE

Vi søger naturligvis altid at løse opgaven mest muligt effektivt og udnytte vores maskiner og folk optimalt. Vi arbejder med multi-opstillinger og holder vores maskiner i top stand, så vi kan holde et kontinuerligt flow i produktionen med minimale driftstop.

Uanset hvilket CAD/CAM program du foretrækker, at anvende, SolidWorks eller andet kan vi modtage det og arbejde videre med det. Vi modtager alle filformater som konverteres via vores PS-Exchange converter. Vi selv anvender i hovedsagen SolidWorks og programmering til maskinerne foregår primært i PowerMILL og MasterCam.

Ring og hør nærmere

Armin Orlic
Afdelingsleder CNC bearbejdning 

ao@ktstaal.dk