Pladebearbejdning

Højteknologisk fremstilling af tyndplade produkter

Lynhurtig fiberlaserskæring, avancerede bukkemaskiner og specialiserede svejsere muliggør effektiv fremstilling af små og store serier

 
banner-pladebearbejdning-v3.jpg
 

KT Stålindustri har et omfattende produktionsprogram og vi håndterer både projekter og serieproduktion indenfor højteknologisk pladebearbejdning. Vi har kunder indenfor alle brancher i den danske industri. Vi arbejder både i stål, rustfrit, aluminium og flere andre metaller

Fiber Laserskæring: skærehastighed og præcision i top

En fiberlaser er den absolut fremmeste teknologi indenfor skæring i tyndplade. Den giver en utrolig høj kvalitet i snittet og er meget hurtig. I modsætning til en CO2 laser kan fiberlaserskæring skære i praktisk talt alle metaler og alle legeringer. Fiberlaseren er konkurrencedygtig både ved små og store serier. Læs mere om laserskæring

  • Høj præcision og ensartethed
  • Stål, kobber, messing og alu
  • Hurtigere end traditionelle lasere
  • Kapacitet (mm): 3000 x 1000

CNC Revolverstans: omkostningseffektiv og hurtig

KT kan tilbyde CNC revolverstans i pladestørrelser op til 3000x1500 mm. Revolverstans er en omkostningseffektiv proces ved store serier og særlig god til avancerede hulmønstre.

  • Effektiv til store serier i tynde plader
  • God til avancerede hulmønstre
  • Alle materialer

CNC Kantpres med laseropmåling

Som en del af vores tyndpladeprogram tilbyder vi naturligvis også CNC-styret buk. Den største af de cnc-styrede kantpressere kan tage plader op til 4000 mm og har en kapacitet på 220 tons. Bukkemaskinerne er udstyret med laserteknologi, som sikrer præcision i hvert eneste buk (easy-form).

  • Høj præcision og ensartethed
  • Kapacitet op til 4000 mm
  • Flere maskiner til ethvert formål

Smedearbejde og svejs i rustfrit, aluminium og alm. stål

Vores specialiserede smede har håndelaget og rutinen til at levere et flot resultat uanset materiale. De støttes af maskiner til valsning og automatisk langsømsvejsning.

Stort fokus på krav til Finish og overflader

Fra vores mange kunder har vi opbygget stort kendskab til muligheder indenfor overflader og overfladebehandling af metaller, hvad enten vi taler rustfrit, aluminium eller alm. stål. Vi tilbyder gerne sparring og at trække på vores store netværk af underleverandører i overfladebehandlinger. 

Indenfor tyndplade er der ofte fokus på at produkterne er håndteringsvenlige og absolut fri for grater. Derfor har vi et helt område kun med fokus på efterbearbejdning, som bl.a. råder over en fuldautomatisk maskine til afgratning, der kan fjerne enhver skarp kant. 

 

DIGITAL PRODUKTIONSFORBEREDELSE I SOLID WORKS

Du kommer med 3D-modellen

Hvis du allerede har en 3D-model kan vi let og med minimal risiko for fejl omsætte den til programmer til vores CNC-styrede maskiner

Vi tegner emnet op i 3D

Har du ikke en 3d-model og produktionstegninger af dit emne bistår vi gerne med at tegne til en konkurrencedygtig pris

banner-pladebearbejdning-solid.jpg

TEAMET

Tyndpladeafdelingen er besat med erfarne folk indenfor tyndpladebearbejdning. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har behov for at trække på flere af KT Stålindustris kompetenceområder fx spåntagning. Vi tilbyder altid en uforpligtende dialog om din opgave og vender hurtigt tilbage med et tilbud.