Profil

Industriel ordreproduktion i stål og metaller

 
banner-profil.png
 

For at være konkurrencedygtige i et stærkt konkurrencepræget og globalt marked har vi optimeret vores maskinfabrik til korte leveringstider og konkurrencedygtige priser både ved prototyper, små og mellemstore serier.

KT Stålindustri tilbyder hele paletten indenfor bearbejdning af metal: Smedearbejde, tyndpladebearbejdning og spåntagende bearbejdning. 

Synergierne i at have en bred maskinpark er mange og ofte kan vi levere en optimal fremstillingsproces på vores eget produktionsapparat. Vi har specialister indenfor alle discipliner af metalbearbejdning og elsker opgaver, som går på tværs af vores fabriks specialistområder.

 
 
 
viden-ikon.png
 

Produktionsteknisk
Rådgivning

Rådgivning om konstruktion af emner, som er billige at fremstille og har lavest mulig risiko for fejl og variation (design for manufacturing).

Hvad enten dit produkt er under modning eller der er kommet nye fremstillingsmetoder til siden det blev designet, så tilbyder vi altid en dialog om den mest hensigtsmæssige fremstillingsproces. Vi har set både smarte og mindre smarte måder at fremstille produkter på. Som dedikeret underleverandør er vi meget bevidste om at vores succes afhænger af din succes. Vi søger derfor hele tiden at løse opgaven så billigt for dig som muligt.

 
 
 
produktion-ikon.png
 

Højteknologisk
Produktion

Digital produktionsforberedelse og en CNC-styret maskinpark sikrer evne til at levere effektivt og ensartet på høje kvalitetskrav til geometrisk præcision, overflader, svejseprocedurer, overfladebehandlinger.

Dine produkter fremstilles på styrede maskiner med præcision, der måles i hundrededele af en millimeter og høj ensartethed i kvaliteten fra den ene serie til den næste.

For stålprojekter til eksempelvis byggeri og infrastruktur opnås en nøjagtighed, der er helt usædvanlig for byggematerialer. Det muliggør en digitalisering af byggeprocessen, da man får emner, som svarer til de digitale modeller. Montagen og arbejdet på byggepladsen reduceres sammen med risikoen for forsinkelser

 
 
 
styring-ikon.png
 

Systematisk
Styring

Digital forankret styring af processer internt og med underleverandører, som sikrer forudsigelig kvalitet og leveringstid.

Omdrejningspunktet er et IT-understøttet produktionsstyringssystem. Det sikrer i samspil med faste og dokumenterede procedurer, at vi

  • har overblik over vores kapacitet

  • minimerer risci for fejl

  • kan spore råvare tilbage til leverandør og materialecertifikat

  • kan styre produktionsprocessen inkl. underleverandørleverancer

Vores kvalitetssytem lever op til GMP (good manufacturing practice) og vi er er godkendt til at levere CE-mærket bygningsstål

 

Kvalitetssystemet er godkendt til fremstilling af bygningsstål i følge EN 1090-2. KT kan tilbyde produkter på alle 4 kvalitetsniveauer efter normen.

Kvalitetssystemet er ligeledes godkendt af fødevarestyrelsen til fremstilling af produkter til fødevarer

 
 

ALLE METALLER

Vi arbejder primært i metaller; aluminium, rustfrit stål, jern, messing, kobber mv i alverdens legeringer, men flere af maskinerne, som eksempelvis vores vandskærermaskiner, kan også håndtere fx marmor, granit, plast og skum. Da vi har en fiberlaserskærer kan vi skære i blanke metaller som fx messing og kobber, som ligeledes kan skæres på vores vandskærere i de tykkere godstykkelser.