Profil

Underleverandør i metal til projekter, små og mellemstore serier

 
profil-banner.jpg

Vi har optimeret vores koncept til at kunne løse projekter og opgaver med lille til mellemstort antal.

Vores ambition er at levere den billigste og bedste hjælp til virksomheder, der har behov for metalbearbejdning, hvor egenproduktion endnu ikke er rentabelt med minimum overhead og færrest mulige logistikomkostninger.

På flertallet af vores mere end 20 CNC-styrede maskiner omstiller vi produktionen fra en opgave til en anden mange gange om dagen

KT Stålindustri tilbyder hele paletten indenfor bearbejdning af metal - smedearbejde, pladebearbejdning og spåntagende bearbejdning. 

Synergierne i at have en bred maskinpark er mange og vores store kundeportefølje sikrer, at vi er godt bevandret i de mange muligheder produktionsapparatet giver og ofte kan levere en optimal fremstillingsproces på vores eget produktionsapparat. Vi har specialister indenfor alle discipliner af metalbearbejdning og elsker opgaver, som går på tværs af vores fabriks specialistområder.

Vi kan bistå gennem hele fremstillingsprocessen:

1   PRODUKTIONSFORBEREDELSE
2   PRODUKTION
3   OVERFLADEBEHANDLING
4   MONTAGE

Præcision og ensartethed med CNC-STYREDE MASKINER

Dine produkter fremstilles på styrede maskiner med præcision der måles i hundrededele af en millimeter og høj ensartethed i kvaliteten fra den ene serie til den næste. Du opnår altså lige så høj eller højere kvalitet som producenter, der fremstiller i meget større tonager.

For stålprojekter til eksempelvis byggeri og infrastruktur opnås en nøjagtighed, der er helt usædvanlig for byggematerialer. Det muliggør en digitalisering af byggeprocessen, da man får emner, som svarer til de digitale modeller. Montagen og arbejdet på byggepladsen reduceres sammen med risikoen for forsinkelser

Kort levering er standard og HASTESAGER ER hverdag

Hos os oplever du ikke adskillige uges ventetid på at komme til en bestemt maskine eller proces. På flertallet af vores mere end 20 CNC-styrede maskiner omstiller vi produktionen fra en opgave til en anden mange gange om dagen. Derfor tilbyder vi generelt korte leveringstider og kan ofte tilbyde at levere meget hurtigt, hvis der forekommer et ekstraordinært behov. 

Design for manufacturing for billigst mulig fremstilling

Hvad enten dit produkt er under modning eller der er kommet nye fremstillingsmetoder til siden det blev designet, så tilbyder vi altid en dialog om den mest hensigtsmæssige fremstillingsproces. Vores meget store kundeportefølje og mange års erfaring gør at vi har set både smarte og mindre smarte måder at fremstille produkter på. Som dedikeret underleverandør er vi meget bevidste om at vores succes afhænger af din succes. Vi søger derfor hele tiden at løse opgaven så billigt for dig som kunde som muligt.

ALLE METALLER

Vi arbejder primært i metaller; aluminium, rustfrit stål, jern, messing, kobber mv i alverdens legeringer, men flere af maskinerne, som eksempelvis vores vandskærermaskiner, kan også håndtere fx marmor, granit, plast og skum. Da vi har en fiberlaserskærer kan vi skære i blanke metaller som fx messing og kobber, som ligeledes kan skæres på vores vandskærere i de tykkere godstykkelser. 

 

CE.gif

EN 1090-2 (CE) CERTIFICERET

 

BISNODE: AA KREDITVÆRDIGHED

logo-DI_new_1.png

MEDLEM AF DANSK INDUSTRI

ERHVERVSSTØTTEMEDLEM AF RØDE KORS