Stålkonstruktioner

Fremstilling og montage Af STÅLkonstruktioner 

Totalleverancer af projekter og tunge smedeopgaver med høje kvalitetskrav. Dygtige projektledere styrer opgaver i alle sværhedsgrader sikkert i mål 

 
konstruktionsafdelingen-banner.jpg
 

I konstruktionsafdelingen arbejder vi med alle former for smedearbejde og svejsning i stål, rustfrit og aluminium fx stativer, maskinfundamenter, beslag, gelændere, master, bygningsstål, specialmaskiner og værktøjer.

Afdelingen er specialiseret i projektopgaver og store smedeopgaver og bruger vores CNC-styrede produktionsappart til at løse opgaverne billigst muligt og med høj præcision. Vi lægger vægt på et højt serviceniveau og en professionel rådgivning omkring fremstillingen af dine produkter.

Opsvejste stålkonstruktioner

Vi foretager alle gængse former for svejsning med certifikat i rustfrit, sort jern og aluminium. 

  • Halvautomatisk svejsning på rundborde op til Ø1800.

  • Svejsning med svejsekontrol, svejserapport, WPQR og WPS

  • Automatisk langsømsvejsnng

  • EN 1090-2 certificeret til udførelsesklasse EXC3 (svarer til det højeste kvalitetsniveau i DS/EN ISO 3834).

Stærkt produktionsapparat i ryggen

Hos KT finder du ikke det sædvanlige grovsmedeværksted. Afdelingen drager fordel af maskinfabrikkens alsidige portefølge af styrede maskiner. Det gør produktionen effektiv og præcisionen høj, ligesom det er billigt og hurtigt at fremstilling af værkstøjer og svejsefiksturer. Følgende maskiner trækkes der ofte på:

  • CNC bedfræser, der håndterer emner op til 6300 mm i en opstiling

  • CNC Laserskærer

  • CNC Kantbuk op til 4.000 mm

  • CNC vandskæring

  • CNC plasmaskæring

Montage, installation, ombygning og reparation

Montage på vores maskinfabrik, on site eller ved dig som kunde. Vi har egen krankapacitet op til 10 tons.

Ud over montage udfører vi også øvrige opgaver udenfor huset eksempelvis installation af maskiner, service, ombygnings- og reparationsarbejder.

Faste partnere i Østeuropa og Fjernøsten

Hos KT Stålindustri har du mulighed for at få det bedste fra to verdener: En lokal leverandør, der står på mål for kvaliteten og hurtigt kan agere på uforudsete behov i processen samt mulighed for at få produceret arbejdskrafttunge emner til en lavere pris.

KT Stålindustri har faste samarbejdspartere i østeuropa og fjernøsten som kan varetager fremstillingen af emner og stålkonstruktioner, hvor mandetimer udgør en stor del af omkostningen og leveringstiden tillader det.  

Vi står for al koordinering og tager fuldt ansvar for kvaliteten.