Totalleverancer og outsourcing

klarhed om kvalitet og rettidig levering

Uanset type af produkt - tyndplade emner, store opsvejste konstruktioner eller et drejet eller fræst emne, tilbyder vi at løse opgaven som totalleverandør

 
 
totalleverandor -banner.jpg
 

Vi har satset på bredden for at imødekomme kunder der ønsker én leverandør til at varetage et forskelligartede opgaver og seriestørrelser i metalbearbejdning. Vi leverer dine produkter 100% klar med den rette overfladebehandling og pakket efter dine ønsker. 

KT har et bredt sæt kompetencer under eget tag og kan derfor tilrettelægge en effektiv produktion af dit emne, selvom det stiller krav til flere forskellige bearbejdninger. Ydermere har vi gennem årene opbygget et tæt samarbejde med mange stærke underleverandører i Danmark og i udlandet, så vi kan levere konkurrencedygtige priser på mange forskellige typer af opgaver og seriestørrelser. Samtidigt får du fordelen af at vi står som totalleverandør og tage ansvar for den samlede kvalitet og leveringstid – lige fra forberedelsesfasen til produktet står klar til slutbrugeren.

Stærkt netværk i Danmark og i udlandet

KT har gennem sit lange virke opbygget viden og et stort netværk til de mest kompetente virksomheder i stålbranchen bl.a. indenfor alverdens overfladebehandlinger. De stærke relationer gør, at vi kan sikre dig den bedste kvalitet og hurtig levering til en konkurrencedygtig pris. Til udvalgte leverandører har vi formaliseret samarbejdet og det er særligt effektivt, hvis leveringstiden er kritisk, da kommunikationen flyder hurtigt og direkte. Vi har udvalgt vores samarbejdspartnere ud fra deres professionalisme, at de kender nødvendigheden af at fastholde en høj kvalitet, rettidig levering og konkurrencedygtige priser.

Outsourcing af dit smedearbejde

Effektiv produktion af emner i metal er kapitalintensiv og kræver kontinuerligt fokus på produktivitet. Fjerner det fokus eller er det ganske enkelt ikke rentabelt for jeres virksomhed at opretholde egen produktion af metalkomponenter har vi gode erfaringer med at overtage og videreføre hele egenproduktioner. Vi tilbyder en konkurrencedygtig og professionel aftale. En aftale som eksempelvis indebærer overtagelse af en eller flere medarbejdere, aftale om faste leveringsfrister, aftale om særligt beredskab for fremstilling af kritiske emner og hvad der ellers er nødvendigt, for at I har tryghed for jeres forretning.