Store stålkonstruktioner

Bearbejdning, opsvejsning og overfladebehandling på samme adresse

 
store-staalkonstruktioner-banner.jpg
 

Fragtomkostningerne mellem flere underleverandører kan nemt blive en væsentlig omkostning på store stålkonstruktioner. Derfor har vi opbygget fuld produktionskapacitet på de store konstruktioner, så vi i dag tilbyder skæring, buk, valsning, spåntagende bearbejdning, svejsning og overfladebehandling af store konstruktioner på samme adresse.

Er der behov for formatter eller processer vi ikke selv råder over, gør vi brug af faste, gode underleverandører i ind- og udland, så vi altid leverer den bedste løsning til en konkurrencedygtig pris.

  • EN 1090-2 certificeret smedearbejde
  • 5-akset CNC fræsning op til 6.300 mm i en opstilling
  • Plasmaskæring / Vandskæring / Laserskæring / Stans
  • Kantbuk med kapacitet op til 4.000 mm
  • Overfladebehandling
  • Montage og opmåling on-site

Smedearbejde med plads og stor krankapacitet

Vores afdeling for stålkonstruktioner og montage er indrettet til, at kunne håndtere meget store og tunge konstruktioner. Her er god plads ved svejsestationerne og der arbejdes primært med projekter og mindre til mellemstore serier. Afdelingen løser opgaver for byggeriet, industrien og energisektoren og holder til i egen hal med direkte adgang for lastvogne.  

Overfladebehandling kan udføres hos vores mangeårige partner Gladsaxe Metalsliberi, som har faciliteter på samme adresse i Slangerup.

5-akset fræsning op til 6,3 meter i en opstilling

Fræsning af de helt store emner foregår på vores 5-akslede CNC bedræser. Den tager emner op til 6300x1200x2100 mm i en opstilling. Dvs. emner kan i praksis sagtens være endnu større. Fræseren er med sine 5-akser meget fleksibel og kan løse praktisk talt alle bearbejdningsopgaver på en effektiv måde. 

Skæring af plader fra 0,5 mm til 80 mm godstykkelse

Til pladebearbejdning råder vi over CNC-styrede maskiner til plasmaskæring, vandskæring, laserskæring, stans og buk, foruden save og sakse. Vores plasmaskærer skærer i smig og tager plader op til 6.000 x 2.000 mm. Vores største bukkemaskine fra LVD har en kapacitet på 4.000 mm og 220 tons.