Nyt CNC-styret bearbejdningscenter

Vi har udvidet vores kapacitet i den spåntagende afdeling med en Matsuura VX-1000. Læs mere om, hvad maskinen kan og tilføjer til KTs kompetencer under billedet.

Maskinen løser en flaksehals vi har haft i vores produktionskapacitet på CNC fræsning. Vi er meget opmærksomme på den slags flaskehalse, da vi skal imødekomme vores kunders behov for stadigt kortere leveringstider. 

Vi har valgt Matsuuraen for sin driftstabilitet, hurtighed, styrke og relativt gode spændvidde. Indtil videre er vi meget tilfredse med, hvad vi har set. Maskinen kører godt og kom i produktion på rekord tid. Der gik under 3 uger fra vi besluttede os for maskinen til den producerede de første emner til vores kunder. 

CNC bearbejdning er centralt for vores strategi om at være totalleverandør
— Armin Orlic

Der findes mange maskinfabrikker, der markedsfører sig som totalleverandører, men knap så mange som faktisk har kapaciteterne til at være det under samme tag. Udbygningen af vores spåntagende afdeling gør at vi spænder meget bredt og effektivt kan løse en meget stor palette af opgaver. Vi kan se at det er en strategi kunderne værdsætter, fordi vi derved kan give vores kunder den korte leveringstid og tryghed omkring leverancen, som der er stadigt stigende efterspørgsel på. 

Vi samarbejder fortsat med mange gode kollegaer omkring CNC bearbejdning, fordi det altid er vores første prioritet at finde den rigtige løsning til kunden. Vi har et meget stort netværk og kender godt vores egne begrænsninger og vores kollegaers styrker. Vi glæder os meget over de mange specialister der også findes i markedet. De supplerer vores koncept rigtig godt.

FAKTABOKS

Model: MATSUURA VX-1000
Bevægelsesområde (X/Y/X) mm: 1020/610/610
Opspændingsflade (mm): 1200 x 600
Spindelhastighed (omd. pr. minut): 50 - 15.000 
 
 

Del artiklen med dit netværk