Højdepunkter for året der gik 2015

2015 var et godt år for KT Stålindustri, som giver mulighed for, at vi igen i 2016 kan foretage de investeringer, vi ønsker for at udvikle vores produktivitet og fleksibilitet. Nedenfor kan du læse et par highlights, omkring de investeringer vi gjorde i 2015

1. Optimering af vand- og plasmaskæring

Vi har flyttet vand- og plasmaskærerne og deres tilhørende pladelager til egen hal. Det har givet mulighed for at indrette til et optimalt flow i produktionen. Dertil er maskinerne blevet opgraderet og fået en gennemgribende service, så de kører bedre end nogensinde.

2. Udvidelse af produktionsarealet i Pladebearbejdning

Tyndpladeafdelingen har fået 300 ekstra kvadratmeter at boltre sig på. Det har givet mulighed for et lean layout af produktionsarealet, større svejsestationer og nye montagestationer. Nå ja og så en ny bukkemaskine. 

3. Indkøb af nyt CNC bearbejdningscenter fra Matsuura

Den spåntagende afdeling har fået nyt legetøj. En hurtig CNC-maskine i meget høj kvalitet. Fremragende i aluminium men absolut også god i andre materialer.

4. Udvikling af vores produktionsstyringssystem

Vi har længe haft et fuldt IT-understøtter produktionsstyringssystem. Det har vi nu udviklet så systemet giver os bedre planlægning af produktionen, adgang til dokumentation og understøttelse af kvalitetssikringsprocedurer. 

 
 

Del artiklen med dit netværk