Spåntagende bearbejdning

Fra digital model til emner i metal - hurtigt og præcist

Serieproduktion * 5-akset bearbejdning * Store emner over 6 meter

 
spaantagning-banner1.jpg
 

Fra ide til virkelighed på rekord tid i fuldt digitaliseret produktionsmiljø. Vi tilbyder CNC-styret maskinbearbejdning, både fræsning og drejning. Vi arbejder i både hårde og bløde metaller; aluminium, rustfrit stål, jern, titanium, kobber, messing i alle legeringer. Vi råder over en bred maskinpark og løser mange forskellige opgaver indenfor præcisionsbearbejdning.

  • Leveringstid: 1-3 uger

  • Prototyper og serieproduktion

  • Fræsning af store emner

CNC Fræsning og drejning

KT's fræsemaskiner muliggør højhastighedsfræsning af emner i stål, aluminium jern, titanium, kobber, messing mv. Vi udfører overvejende CNC-styret fræsning men har også maskiner til manuel bearbejdning.

Vi behersker alle former for traditionel drejning samt kombineret fræsning/drejning. Vi drejer i aluminium, rustfrit, alm. jern, messing, kobber. Langdrejning tilbydes via mangeårige trofaste og solide samarbejdspartnere.

Ubemandet SERIEPRODUKTION

Vi råder over maskiner til multiopstilling til både hårde og bløde metaller. Det giver mulighed for høj produktivitet ved serieproduktion og dermed en konkurrencedygtig pris.

Indenfor fræsning er vores to horisontale bearbejdningscentre særligt velegnede til serieproduktion. De har automatiske palletteskiftere og klar til multiopstillinger til bearbejdning af mange emner i én opstilling. Det betyder, de kan køre i længere perioder ubemandet, og gør dem dermed særligt konkurrencedygtige ved serieproduktioner. 

Serieproduktion af drejede emner i stål

Fræsning af store emner

Vores store 5-aksede bedfræser muliggør bearbejdning af store stativer og andre stålkonstruktioner i dimensioner op til 6300x1200x2100 (mm). 

Sammen med vores kompetencer indenfor smedearbejde og overfladebehandling på samme matrikel kan vi tilbyde totalleverancer af store konstruktioner uden tids- og omkostningstung fragt mellem flere underleverandører.

  • 6.300 mm i en opstilling
  • 5-akset spindel
  • Totalleverancer i store stålkonstruktioner

5-akset bearbejdning af store stålkonstruktioner på Anayak'en

Specialister i spåntagende bearbejdning

Du skal ikke betale for ineffektive programmerings- og maskintimer. Den spåntagende afdeling er bygget op omkring nogle af branchens absolut mest erfarne folk inden for programmering og CNC-styret fræsning og drejning.

De ledende medarbejdere kan alle egenhændigt programmere, bestille værktøjer, klargøre opstilling på maskine og igangsætte produktion, hvilket giver et solidt flow og en stor fleksibilitet i produktionen, til glæde og gavn for KT - og ikke mindst kunderne!

PTA / Produktionsforberedelse 

Vi søger naturligvis altid at løse opgaven mest muligt effektivt og udnytte vores maskiner og folk optimalt. Vi arbejder med multi-opstillinger og holder vores maskiner i top stand, så vi kan holde et kontinuerligt flow i produktionen med minimale driftstop.

Uanset hvilket CAD/CAM program du foretrækker at anvende, SolidWorks eller andet, kan vi modtage dine filer og arbejde videre med dem. Vi modtager alle filformater som konverteres via vores PS-Exchange converter. Vi selv anvender i hovedsagen SolidWorks og programmering til maskinerne foregår primært i PowerMILL og MasterCam.

Produktionsforberedelse i Solidworks og Mastercam

Produktionsforberedelse i Solidworks og Mastercam