Optimeret vand- og plasmaskæring

Før årsskiftet afsluttede vi flytningen af vores 2 vandskærer og en plasmaskærer. Flytningen har banet vej for optimeret produktionslayout og organisation. Læs mere under billedet.

Emner skåret på plasmaskæreren. Plasmaskæreren klarer effektivt godstykkelser over 10-15 mm, hvor laserskæring står af. 

Emner skåret på plasmaskæreren. Plasmaskæreren klarer effektivt godstykkelser over 10-15 mm, hvor laserskæring står af. 

Flytningen til egen hal har givet mulighed for at optimere produktionslayoutet i forhold til det tilhørende pladelager. Ydermere er maskinerne blevet opgraderet og fået et stort service. Sidste med ikke mindst er organisationen omkring blevet optimeret.

Læs om vores tilbud indenfor vandskæring her

Ubemandet drift er afgørende ved lange skæretider

I dag kører maskinerne i lange periode ubemandet således at én enkelt mand i de fleste sammenhænge kan betjene de tre maskiner plus to save. Det er afgørende for at holde omkostningen nede, når man skærer i tykke godstykkelse med lange skærertider. Rationaliseringen er et led i vores løbende optimering og automatisering af produktionen.

Vigtig brik i vores koncept som totalleverandør 

Vand- og plasmaskæring er vigtige komponenter i vores koncept som totalleverandør. Maskinerne leverer halvfabrikata til vores afdeling for stort smedarbejde samt til afdelingen for spåntagende bearbejdning. At vi har kapaciteten i eget hus gør os konkurrencedygtige og giver os mulighed for at imødekomme vores kundes ønske om korte leveringstider.

 

Del artiklen med dit netværk